Sony A7 IV Aparat Foto Mirrorless Full Frame 33MP 4K60p

Rezumat Sony A7 IV

O camera care se adreseaza fotografilor si videofrafilor profesionisti si care a fost gandita sa exceleze atat in zona in zona de foto – video. Sony A7 IV ideala pentru realizarea clipurilor celor mai pretentiosi vloggeri, capabila sa surprinda o imagine clara in cele mai slabe conditii de iluminare.

Cum il prezinta cei de la Sony

Redefinind un nou standard pentru camere Full-Frame, Alpha 7 IV imbina fara probleme o calitate uimitoare a imaginii la 33 MP, inregistrare video 4K 60p, manevrare rafinata si capacitati de partajare rapida, ceea ce o face camera hibrida perfecta. Cu focalizare automata in timp real pentru foto si video, de varf in domeniu, Alpha 7 IV pune puterea celei mai bune tehnologii Sony in mainile creatorilor si profesionistilor.

Sony A7 IV

Calitate uimitoare a imaginii

Senzorul Exmor R full frame de 33 MP, cu iluminare din spate, asociat cu noul procesor puternic Bionz XR asigura o calitate uimitoare a imaginii de nivel profesional – chiar si in conditii de lumina difuza – pentru toate situatiile. Avand cele mai recente moduri creative si tehnologii de culoare de la camerele Sony profesionale, puteti realiza imagini in culori vii si realiste, cu propriul dvs. stil.

Sony A7 IV Aparat Foto Mirrorless Full Frame 33MP 4K60p

 

Cea mai buna performanta AF

Camera este dotata cu cea mai recenta tehnologie de urmarire in timp real si de focalizare automata pe ochi (om/animal/pasare), pentru urmarirea fara efort a subiectului in timp ce realizati fotografii sau inregistrati clipuri video. In plus, Alpha 7 IV inregistreaza pana la 10 cadre pe secunda cu golire rapida a memoriei tampon pentru a imortaliza cele mai bune momente ale actiunii care se desfasoara in fata dvs.

Sony A7 IV Aparat Foto Mirrorless Full Frame 33MP 4K60p

Creare optima pentru continut video

Inregistrati continut la rezolutie 4K de pana la 60p cu citire completa a pixelilor si fara combinarea acestora, pentru cea mai buna calitate. Pentru cineastii experimentati, Alpha 7 IV poate inregistra in format 4:2:2 pe 10 biti si include profiluri de imagine S-CINETONE/S-LOG 3, pentru un aspect cinematografic si editare usoara. In combinatie cu tehnologia de focalizare automata in timp real, extrem de rapida, urmariti cu usurinta ochiul subiectului in miscare – functioneaza pentru oameni, animale si pasari. Alpha 7 IV include si instrumente video unice, precum compensarea respiratiei, o interfata audio digitala pentru a atasa microfoane de sunet profesionale si o structura pentru disiparea caldurii, adecvata pentru sedintele lungi de inregistrare.

*Nota – anumite informatii sunt preluate de pe site-ul producatorului
9.3 Total Score
VERDICT

eTestaT.ro

Pret
9.5
Calitate
9
PROS
  • 4k la 60 fps
  • Senzor Full Frame
CONS
  • -
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

eTestaT.ro
Logo