Trust Voxx – Mouse vertical wireless

Fiind in cautarea unui nou mouse, dupa mai multe zile de research am ajuns la un produs castigator pe care deja il testez de mai bine de 2 saptamani.

M-am oprit la Mouse-ul wireless Trust Voxx pentru ca mi-a placut faptul ca este vertical, destul de orgonomic si lucrand foarte mult de acasa in perioada asta, simteam o oarecare tensiune in zona bratului drept cauzata de pozitia mainii pe un mouse obisnuit. Un alt aspect important care a stat la baza deciziei de a achizitiona acest produs a fost faptul ca are mai multe butoane configurabile si un DPI de 2400 (ideal zic eu pentru office).

Trust VoxxCreat pentru munca grea

In timp ce designul vertical este confortabil de tinut, un mouse nu este nimic daca nu este functional. De aceea Voxx este un adevarat cal de lucru cu 9 butoane. Utilizati butonul DPI pentru a regla viteza cursorului (1200, 1600, 2000 si 2400 DPI) si butoanele laterale pentru a merge rapid inapoi si inainte in browserul dvs. Sau reglati butoanele dupa cum doriti.

Trust Voxx – Design vertical

Nu va mai solicitati incheieturile in zilele lungi de lucru. Cu mouse-ul ergonomic reincarcabil fara fir, continuati sa lucrati atat timp cat doriti. Forma verticala a acestui mouse ergonomic reduce incordarea incheieturii si a bratelor, in timp ce butoanele reglabile si meniul afisajului LED va ajuta sa va imbunatatiti fluxul de lucru.

Totul la vedere

Ati schimbat vreodata o setare si ati ratacit care sunt setarile curente ale mouse-ului? Mouse-ul ergonomic reincarcabil wireless Vox are un afisaj LED la indemana, care va permite sa urmariti cele mai importante setari, cum ar fi functionalitatea butoanelor, DPI, starea conexiunii si durata de viata ramasa a bateriei. Va puteti concentra in cele din urma asupra a ceea ce este important: sa faceti treaba.

Tipul dvs. de wireless

Voxx poate fi utilizat exact asa cum ati dori. Folositi-l fara fir prin Bluetooth pe laptopuri, tablete, chiar si smartphone-uri acceptate. Si daca laptopul sau computerul dvs. nu accepta Bluetooth, receptorul micro USB inclus va va salva ziua. Este stocat convenabil in interiorul mouse-ului, deci nu este niciodata la indemana. Puteti utiliza chiar si acest mouse dupa ce ati epuizat bateria, datorita cablului de incarcare.

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Eletro IT.

9.3 Total Score
VERDICT

eTestaT.ro

9Expert Score
Pret
9
Calitate
9
9.5User's score
Pret
9
Calitate
10
PROS
 • Ergonomie
 • Raport calitate pret
CONS
 • Setarea butoanelor greoaie
Add your review  |  Read reviews and comments
1 Comment
 1. 4.75
  Pret
  90
  Calitate
  100

  Achizitionat de pe eMag, la pretul de 150 de lei, consider ca isi merita investitia. lucrez de acasa de ceva vreme si chiar simteam o amorteala in mana dreapta, insa dupa 2 zile de folosire a acestui mouse, durerea a inceput sa se melioreze.

  + PROS: Ergonomie Autonomie
  - CONS: Bateria pare sa nu tina atat de mult
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

eTestaT.ro
Logo