iPhone 14 – Pret, Pareri si Specificatii complete

iPhone 14 – Pret, Pareri si Specificatii complete

iPhone 14 a fost lansat in urmatoarele variante: iPhone 14 Pro, Pro Max si Plus si in momentul de fata sunt disponibile la precomanda. Dupa cum bine se poate observa, Apple a renuntat la varianta iPhone 14 mini, care incepand de acum nu mai face parte din portofoliul acestora. Specificatiile complete si pretul le poti vedea aici actualizate.

Pret, pareri si review iPhone 14 – in toate variantele

Mai mult ca sigur acest model de iPhone nu va intra la reducere de Black Friday, fiind un produs nou lansat insa cu siguranta se va regasi intr-o gama varianta de oferte si posibilitati de achizitie in rate, dat fiind pretul acestui produs, care apropo, nu s-a marit extrem de mult daca il comparam cu varianta anterioara (iPhone 13).

Cu ce vine nou?

Acest nou model vine cu un ecran mai mare, Super Retina, un procesor A15 Bionic si mai multe imbunatatiri in zona camerelor foto video. Producatorul promite o iluminare mai mare si o fidelitate imbunatatita in lumina scazuta. De asemenea a fost adaugat si un nou mod de stabilizare pentru filmarile in miscare.

iPhone 14 - Pret, Pareri si Specificatii complete

Din acceasi categorie, iPhone 14 vine si o comunicare prin satelit, care te poate ajuta in sitatii neplacute, cand nu exista semnal de date si voce. Ce face concret aceasta noua caracteristica? Pai este simplu, trimite mesaje insa posibil sa mai dureze pana o vom putea aplica si in Romania.

Acumulator mai bun, asta ne spun producatorii, insa in realitate ma astept ca aceasta imbunatarire sa vin dintr-o optimizare mai buna a sofware-ului, deoarece nu exista o diferenta de tehnologie la nivelul acumulatorilor utilizati.

Cu toate astea si contrar asteptarilor, Apple nu a crescut pretul nonului model iPhone 14 in comparatie cu iPhone 13, in ciuda deficitului recent de semiconductori, insa conform asteptarilor consumatorilor acest nou model ofera putine imbunatatiri in comparatie cu anteriorul lui. Acelasi design, cu mici imbunatatiri, care din perspectiva unui posesor de iPhone 13 Pro nu reprezinta o atractie majora.

Exista totusi o certitudine despre iPhone 14. Performanta si fiabilitate procesorului A15 a fost demostrata pe modele anterioare, deci cu siguranta vom avea parte de performanta maxima si in cazul acestui nou model de Apple iPhone.

9.5 Total Score
VERDICT

eTestaT.ro

Pret
8
Calitate
9.5
PROS
  • Calitate
  • Camere
CONS
  • Vine cu putine imbunatatiri fata de 13
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

eTestaT.ro
Logo