Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00

User Rating: Be the first one!

Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00

In primul rand trebuie sa definim inca de la inceput ce este IPL

IPL este lumina intens pulsata de lampa epilatorului. O tehnologie de ultima generatie care utilizeaza lumina calda pentru a stopa cresterea firelor de par si care actioneaza asupra radacinei firului de par. Practic radacina firului de par este distrusa prin incalzire.

Epilarea IPL nu este o procedura dureroasa, in cel mai rau caz puteti sa resimtiti o furnicatura mica sau caldura acolo unde este asezat.

Epilator

Pachetul contine

In pachet pe langa elipatorul propriuzis Philips Lumea BRI947/00, vei mai gasi si urmatoarele accesorii:

  • Accesoriu de precizie – este formati ajuta sa eppilati zonele mici si delicate si este prevazut cu un filtru suplimentar care are ca o ferestra mica si plata. Acest accesoriu de precizie poate fi utilizat fara probleme pe fata.
Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00


  • Accesoriiu de corp, – este de forma usor curbata pentru a avea acces bun pentru zonele greu accesibile
Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00

  • Accesoriu pentru anxila – special conceput pentru a trata axilele greu accesibile, accesoriul inteligent pentru axila este de dimensiuni medii, cu o fereastra de 3 cm2. Atunci cand accesoriul este atasat printr-un clic pe dispozitiv, acesta adapteaza un program personalizat pentru axile.Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00
  • Accesoriu pentru zona inginala – acesta are o fereastra optima de 3 cm2, cu un filtru transparent pentru confort suplimentar, iar designul curbat se potriveste conturului corpului pentru contact, eficienta si confort maxime.
Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00

Epilatorul functioneaza doar cu fir, conectat la retea si se poate utiliza pe diferite tonuri de piele, de la alba pana la cafenie.

Are integrat si un senzor de tip SmartSkin capabil sa detecteze cea mai buna nuanta pentru pielea ta.

Epilare in 4 pasi – la inceput

Pasul 1

Inainte de a incepe tratamentul, trebuie sa te asiguri ca pielea este neteda. Te poti epila pe picioare folosind un aparat de ras, ceara sau un epilator. Mai tarziu, cand cresterea firelor de par este inhibata, nu va mai fi necesar sa faci acest lucru.

Pasul 2

Alege cea mai buna setare pentru nuanta pielii tale, cu ajutorul senzorului SmartSkin

Pasul 3

Pozitioneaza aparatul pe piele la un unghi de 90 de grade. Cand se aprinde ledul „pregatit pentru pulsatii”, apasa butonul pentru pulsatii.

Pasul 4

Gliseaza lent aparatul pe suprafata pielii si aplica pulsatiile. Incearca sa aplici cate o pulsatie pe fiecare zona de piele. Aplica regula: un loc = o pulsatie.

Pareri Epilator IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00

Durata si rezistenta eliparii cu Epilatorul IPL Philips Lumea Seria 9000 BRI947/00

Rezultatele sunt vizibile dupa doar 2 sedinte. Parul va creste mai rar si mai fragil. Dupa aceste prime 2 sedinte mariti intervalul la 4 saptamani timp de inca 8 sedinte numite si tratamente de retusare. Astfel de poti bucura de pana la 6 luni fara par.

Tratamentul cu epilatorul Philips este dureros?

In studiile clinice cu aparatul Lumea, niciuna dintre femei care a urmat tratamentul nu l-a clasificat ca fiind unul dureros, in cazul alegerii setarii corespunzatoare nuantei pielii si parului. In timpul testelor, unele femei au spus ca a au simtit o senzatie de caldura, furnicaturi sau mancarime, simptome care au disparut in cele mai multe cazuri in cateva minute sau in cel mult o ora. Pentru a te invata cu aparatul Philips Lumea, iti recomanda sa faci teste aplicand pulsatii la cel mai redus nivel al intensitatii luminoase, in apropierea zonei din care doresti sa elimini parul. Cand trece senzatia neplacuta, poti creste intensitatea luminii – daca este nevoie – insa tratamentul nu trebuie fie dureros.

Epilatorul Lumea se poate aplica pe alunite si pistrui?  

Nu. Epilatorul Philips Lumea nu poate fi utilizat direct pe alunitele mari sau pe pistrui si nici in zona din jurul acestora. Daca in zona pe care doresti sa o tratezi se afla o alunita, incearca sa aplici pulsatii in jurul acesteia, deoarece energia luminoasa va fi absorbita de pigmentul alunitei. Utilizarea aparatului direct pe alunite sau pe pistrui poate cauza disconfort sau chiar arsuri.

Pulsatiile luminoase emise de epilatorul Lumea nu sunt periculoase pentru ochi?  

Aparatul Philips Lumea a fost dezvoltat punandu-se accentul pe siguranta utilizarii si nu este periculos pentru ochi. Sistemul de siguranta impiedica emiterea de pulsatii atunci cand aparatul nu este complet in contact cu pielea. Asigura-te ca aparatul este in contact cu pielea, pentru a evita imprastierea luminii si nu-l folosi niciodata in zona din jurul ochilor sau in zona sprancenelor. In timpul utilizarii aparatului, nu este necesar sa porti ochelari de protectie. Foloseste epilatorul Lumea intr-o incapere iluminata optim, astfel incat lumina sa fie mai putin orbitoare. Iluminarea corespunzatoare a incaperii reduce intensitatea perceptibila a pulsatiei.

9 Total Score
VERDICT

eTestaT.ro

Pret
8.5
Calitate
9.5
User Rating: Be the first one!
eTestaT.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo