Cum alegi un semineu electric

Cum alegi un semineu electric

De cand mi-am dorit un semineu, mi se parea ceva ca un vis frumos, fiindca stau la bloc, dar am prins curaj acum cand am vazut ultimele modele de seminee electrice.

Semineu electricAsa ca am pornit la cercetare si nu mi-a venit sa cred cate modele de seminee electrice se gasesc si cat de accesibile sunt ca pret. Si mi-a fost cam ciuda ca eu nu am stiut mai devremee… De fapt ce spun eu ca mi-a cam fost ciuda – efectiv am fost dezamagita ca nu am stiut atatia ani cat de frumos poate sa arate livingul. Si este atat de util, ca nu doar iarna te bucuri de el, ci din septembrie pana in mai, adica aproape tot anul.

Cateva caracteristici de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi semineu electric:

  • consumul – nu este de ignorat, mai ales in zilele noastre cand curentul electric este atat de scump. Ce ma ajuta pe mine este ca eu nu il iau si pentru incalzit, ci doar pentru aspect. Da, semineul electric poate fi folosit si pentru a incalzi camera, exact ca o aeroterma. Ma gandesc sa precizez, ca poate mai e si altcineva ca mine care nu stia si il vrea doar de frumusete :))
  • sunetul – am observat ca sunt modele cu sunet si fara sunet (sunetul de lemne care trosnesc in foc), diferenta fiind destul de mare ca pret. Sigur, mai erau si alte diferente, ca erau selleri diferiti, insa nesemnificative pentru a fi justificata. Si apoi am citit si destule review-uri dezamagitoare cu privire la calitatea sunetului si mi-a fost destul de usor sa renunt la sunet.
  • flacara sau flacarile – sunt mai multe modele de flacari si busteni, care imita destul de bine realitatea, depinde si de cat de multi bani vrei sa investesti aici, caci sunt seminee electrice atat de reale ca ei spun ca fac toti banii, numai sa nu faca efectiv toti banii pe care ii ai, fi cumpatat!
  • Si ultima, dar nu cea din urma, caci de la asta am plecat, forma si dimensiunea. Atentie la aceste detalii, sa nu fie prea mic! Pozele te pot pacali, asa ca trebuie sa masori si sa vezi daca e potrivita dimensiunea pentru camera ta.

Cum alegi un semineu electricCred ca te-ar putea interesa si categoria dedicata sarbatorilor de iarna!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo