Ce este eMAG Wallet si cum il accesezi?

Ce reprezinta noul serviciu eMAG Wallet din contul meu?

Care este valoarea Wallet by eMAG?

Cum accesam eMAG Wallet?

Sunt primele intrebari normale care ne vin in cap atunci cand din senin te trezesti cu o noua super functionalitate / metoda de plata in contul tau de client, fara a avea prea multe informatii.

Pana cand vor aparea informatii oficiale, voi incerca, in randurile ce urmeaza, sa vin cu un raspuns pertinent la intrebarile de mai sus.

UN NONU SERVICIU MARCA eMAG- WALLET

UPDATE:  Asa cum era de asteptat cei de la eMAG au venit cu informatii ceva mai clare referitoare la modul in care poti activa acest beneficiu in contul tau de client. Afla aici informatiile complete ale acestui beneficiu si motivele pentru care trebuie sa il activezi.

eMAG Wallet a inceput sa fie implementat treptat la cat mai multi clienti si se pare ca este vorba de o linie de credit care pleaca de la 1000 de lei si poate ajunge chiar si pana la 4000 de lei, pusa la dispozitie pentru plata comenzilor. Creditul poate fi achitat fie intr-o perioada de 30 de zile, fie in 4 rate egale.

Cu banii disponibili in Wallet se va putea achita orice fel de comanda indiferent de seller, iar ratele, comisioanele si dobanzile vor fi zero. Momentan serviciul este disponibil doar clientilor care si-au achizitionat un abonament GENIUS, insa nu excludem posibilitatea ca pe viitor sa observam aceasta noua metoda de plata / functionalitate disponibila si pentru restul de clienti eMAG.

eMAG Wallet

Serviciul este gandit pentru a creste rata de conversie si vine in intampinarea clientilor nehotarati, pentru cei care amanau anumite achizitii, iar acest serviciu este ideal in special pentru cientii care au tendinta de a face achizitii impulsiv.

In acelasi timp, Wallet by eMAG reprezinta si un diferentiator major fata de toata concurenta din Romania, plasand astfel magazinul online si mai sus in ierarhia marilor jucatori de pe piata.

Odata aparut in contul tau meniul de Wallet, posibilitatea “Comanzi acum, platesti peste 15 zile” va disparea, practic noua metoda de plata reprezinta o dezvoltare a serviciul initial, serviciu primit si adoptat foarte bine de majoritatea clientilor.

Mai mult ca sigur, in urmatoarele zile vom avea parte de un comunicat oficial, care ne va aduce mult mai multe clarificari, asa ca stati cu ochii pe conturile voastre.

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Stiri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo