De ce recomand Mouse-ul optic ASUS WT465

User Rating: Be the first one!

De curand am trecut de la desktop la laptop si odata cu aceasta trecere, am zis sa inlocuiesc si vechiul mouse achizitionat din China acum aproximativ 5-6 luni, deoarece tehnic nu se ridica la nivelul designului avut. Pe scurt, nu prea era ascultator, asa ca am inceput sa caut o varianta ok pentru browsing. Personal, nu pun foarte mare accent pe super performanta, mai ales ca nu il voi folosi pentru gameing ori editare foto sau video. Dupa doar o scurta filtrare intr-un magazin online, dau peste ASUS WT425 (mouse optic) care mi-a atras atentia dupa numarul foarte mare de review-uri avute, scorul destul de bun la un pret super accesibil, mult mai putin decat ma pregatisem eu.

Toate bune si frumoase din punct de vedere al designului, sunt incantat iar pe masura ce studiam specificatiile produsului simteam ca el va fi alesul pana ajung in zona de “ alte recomandari” ale retailerului respectiv, care imi recomanda o alternativa la produsul studiat, mult mai atractiva ca pret (fiind intr-o oferta la momentul respectiv). Dau click, compar specificatiile, care erau identice, verific designul care era similar si-l cumpar. 

Este vorba despre mousul optic ASUS WT465 1000DPI sau 1600DPI practic cam acelasi produs doar ca cel din urma nu avea buton de DPI, iar initial am stat un pic pe ganduri, insa hai sa fin seriosi, cati dintre voi utilizati acest buton dupa ce l-ati setat conform preferintelor voastre, imediat dupa ce il pui la treaba?

De ce recomand Mouse-ul optic ASUS WT465

Eu am ales varianta alba pentru a se asorta cu laptopul recent achizitionat, iar cel mai mult imi place la el faptul ca intra in stand by singur si are buton de BK si FW.

Am scris acest articol dupa mai bine de 2 luni de utilizare intensa, in care nu prea am gasit minusuri, poate doar faptul ca butonul de on off, este destul de mic si greu de utilizat, insa compenseaza sistemul inteligent de salvare a consumului de energie, care-i extinde viata.

Spor…

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Electro IT.

8 Total Score
VERDICT

eTestaT.ro

Pret
9
Calitate
7
PROS
  • Calitate buna a materialelor utilizate
  • Ok pentru birou
CONS
  • Descarca bateriile destul de repede
User Rating: Be the first one!
eTestaT.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo