Elevoc Clear un proiect interesat pornit pe indiegogo

User Rating: Be the first one!

Ce sunt Elevoc Clear?

Simplu, un proiect interesant pornit pe indiegogo care inca de la inceput a promis o pereche de casti in-ear care sa revolutioneze modul in care anuleaza zgomotul de fundal fie ca vorbim de ANC (Active Noise Cancellation) sau de ENC (Environmental Noise Cancellation).

Elevoc

Pentru incpeut hai sa stabilim niste definitii pentru acesti 2 termeni:

ANC – Active Noise Cancellation 

Elevoc Clear un proiect interesat pornit pe indiegogo

Anulare activa a zgomotului pentru un sunet captivant.

Elevoc Clear detecteaza zgomotul din mediul dumneavoastra si se adapteaza imediat. Poate reduce in mod activ zgomotul inconjurator, folosind drivere dinamice pentru a emite unde sonore invers care anuleaza zgomotul. Cu doar o atingere, puteti bloca zgomotele si va puteti concentra asupra sunetului pe care doriti sa il auziti.

ENC – Environmental Noise Cancellation

Elevoc Clear un proiect interesat pornit pe indiegogo

Anularea zgomotului de mediu pentru apeluri clare.

Castile din stanga si dreapta ale lui Elevoc Clear au 3 microfoane si accelerometre de voce de ultima generatie. Aceste pickup-uri combinate cu algoritmul principal Vocplu permit lui Elevoc Clear sa ofere o captare si procesare uimitoare a vocii, suprimand eficient zgomotul de fundal si ridicand vocea.

Solutie Vocplu AI

Elevoc Clear un proiect interesat pornit pe indiegogo

Primul algoritm din lume bazat pe invatarea profunda pentru captarea vocii. Vocplus o solutie eficienta de anulare a zgomotului AI. Pe baza retelei neuronale profunde si a analizei computationale a scenei auditive, aceasta tehnologie capteaza vocile umane la 360 de grade, separandu-le de zgomotul din jur in timp real.

Caracteristici

Fabricate din silicon ultra-moale, dopurile pentru urechi Elevoc Clear se adapteaza fara efort formei urechilor dumneavoastra, imbunatatind considerabil calitatea sunetului si purtabilitatea. Alegeti dintre 6 dimensiuni diferite pentru a gasi potrivirea perfecta pentru urechiledumneatoastra, pentru a obtine etansarea perfecta si pentru a va duce calitatea audio la un alt nivel.

Intr-un test rapid, pot spune ca aceste casti anuleaza foarte bien zgomotul de fundal si separa foarte clar vocea, facandu-le foarte utile in special in callurile celor care muncesc de acasa in zilele aceastea de pandemie.

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Eletro IT.

9.3 Total Score
VERDICT

eTestaT.ro

Pret
8.5
Calitate
10
PROS
  • calitatea sunetului
  • modul in care anuleaza zgomotul de fond
CONS
  • pretul destul de mare
User Rating: Be the first one!
eTestaT.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo