Best value

Data lansare Samsung S22, S22+ si S22 Ultra

User Rating: Be the first one!

Lansare Samsung S22

8 FEBRUARIE 2022 – data la care se va lansa noua gama de telefoane Samsung Galaxy S22, S22+ si S22 Ultra. Data a fost anuntata chiar de Jon Prosser, printr-o “scapare” pe Twitter.

Tot in aceasta luna, acum cateva zile, mai precis pe 5 Noiembrie cei de la Samsung au mai avut o super “scapare” prin care ne-a fost dezvaluit noul design pe care se pare ca il va adopta nelansatele modele S22. 

lansare Samsung S22

Avand in vedere data de lansare si experientele din ultimii ani, se pare ca in 2022 vom avea parte de o lansare oficiala fie la finele lunii Ianuarie, cel mai tarziu la inceputul lunii Februarie iar primele comenzi se vor livra incepand cu data de 18 Feb. 2022. Un pic mai devreme fata de cum am fost obisnuiti pentru a nu se suprapune cu alte evenimente programate deja.

Gama Galaxy S22 (S22, S22+ si S22 Ultra) va primi un procesor nou. In China, SUA si Canada va fi echipat cu 4 nm Qualcomm Snapdragon 898, iar in restul tarilor va avea un procesor  Exynos 2200 superior Snapdragon-ului, iar ecranele vor avea panouri AMODEL LTPO care isi cor cobora refresh rate-ul de la 120HZ la 10HZ pentru Ultra si 45HZ pe celelalte doua modele, in functie de continutul afisat si/sau aplicatiile utilizate.

Din pacate nu toate vestile sunt bune, iar cei de la Samsun au decis sa micsoreze un pic capacitatea bateriei, de la 4500 mAh la 3700 mAh pentru a face loc unui slot pentru un S-Pen.

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Electro IT.

eTestaT.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo