Reteta de Royal Icing pentru a decora turta dulce, biscuiti si fursecuri
Reteta de Royal Icing pentru a decora turta dulce, biscuiti si fursecuri
Reteta de Royal Icing o folosesc pentru a decora turta dulce, biscuiti sau fursecuri. Este eeeextrem de usor de facut, dar are mare efect.
- Ingrediente
- 1 albus de ou
- 160g de zahar pudra
- 1 lingurita zeama se lamaie
- Coloranti (optional)
Intr-un castron uscat se pune albusul de ou si treptat se adauga zaharul pudra si picaturi de zeama de lamaie, pana se transforma intr-o pasta lucioasa. Consistenta poti sa o stabilesti punand mai mult sau mai putin zahar pudra.
Nici macar nu ai nevoie de mixer. Pur si simplu se freaca cu o lingura.
Pasta se poate imparti im mai multe castronele, pentru a le colora diferit cu ajutorul colorantilor. Nu uitati sa mai pastrati si alba 🙂
Apoi punem pasta in pungute mai groase (ca cele pentru congelator), le gaurim in colt sau le taiem putin cu o foarfeca.
Acum poti decora dupa pofta inimii!
Vezi retata Turta Dulce cu Miere si consimente speciale!
Cred ca te-ar putea interesa si categoria dedicata sarbatorilor de iarna!