Carti pentru copiii sub 3 ani ( 0-3 ani)

User Rating: Be the first one!

Carti pentru copiii sub 3 ani ( 0-3 ani)

Sper sa nu va para ciudat sa le cititi bebelusilor, la inceput nici nu trebuie sa fie ceva lung, important este sa va auda vocea si sa vada cartea. Eu i-am comandat baietelului meu, inca din primele saptamani dupa ce s-a nascut, o carte cu sunete si, pe langa ca e interesant sunetul, cred ca e bine sa se obisnuiasca cu cartile, sa le vada, sa le deschida, sa faca parte din viata copilului in mod firesc.

Tot din carti poate vedea si recunoaste animalele, dupa 1 an, noi ne amuzam intreband ce este si cum face animalul respectiv.

Am selectat aici cateva carti potrivite de la nastere pana la varsta de 2 – 3 ani, sau chiar si mai mult (varsta este un reper aproximativ, depinde si de fiecare copil), care la noi au fost foarte apreciate atat de baietel, cat si mai tarziu, de surioara lui: 

Prima mea biblioteca ilustrata: Animale. Bebe invata contine 8 carticele micute, perfecte pentru manutele copiilor, (integral cartonata) cu coperti si pagini din carton si care au imagini cu animale reale (asa cum se recomanda si de metoda Montessori).

Carti pentru copiii sub 3 ani ( 0-3 ani)

Te iubesc orice ai face, de Ioana Chicet-Macoveiciuc, este o carte duioasa, care le confirma copiilor, iar si iar, ca sunt iubiti orice ar fi. Ne este foarte draga, de cand a aparut cartea, aceste vorbe, “Te iubesc orice ar fi” sau “Te iubesc orice ai face” au ramas cu noi zilnic. 

carti copii

Emma spune noapte buna, de Ioana Chicet-Macoveiciuc, este o carte foarte frumoasa, despre o fetita careia ii este greu sa mearga la culcare, insa reuseste sa gaseasca metode care sa o ajute. Are paginile cartonate si foarte frumos ilustrate, o bucurie pentru copii de rasfoit inainte de culcare.

carti copiii

Emma spune pofta buna, de Ioana Chicet-Macoveiciuc

carti copii

Pe tine ce te face fericit, de Alec Blenche

carti copii
eTestaT.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo