Lansare Huawei P50 pocket – vezi specificatii complete

Lansare Huawei P50 Pocket – 23.Dec.2021

Astazi este ziua in care cei de la Huawei anunta telefonul  P50 Pocket, insa deja multe din specificatiile telefonului au ajuns deja pe internet dupa ce revista Harper’s Bazaar a postat saptamana trecuta imagini cu designul acestuia.

Huawei P50 Pocket va avea la baza o platforma hardware de tip Kirin si ca folosi in construcite un ecran pliabil cu diagonala de 6.85’’. Desi diagonala ecranului interior este una mare, poate cea mai mare din gama telefoanelor pliabile, ecranul din exterior va avea o forma rotunda si va fi foarte similar cu cel al unui smartwath.

Huawei P50 Pocket

Utilizarea platformei hardware Kirin 9000 indica faptul ca telefonul nu va fi produs la scara larga si posibil ca acesta sa fie disponibil doar in anumite zone, ci nu la nivel mondial. Dupa cum bine stim, Huawei intampina dificultati in continuare in SUA si, proababil cum era de asteptat, nici acest model nu va fi echipat cu tehnologia 5G.

Cand vine vorba de camerele foto, trebuie mentionat faptul ca vom avea un senzor principal Sony IMX766 de 50 megapixeli pentru camera principala, plus inca un senzor de 13 megapixeli pentru camera wltrawide si un senzor de 8 megapixeli pentru camera de zoom 3x.

Acumulatorul va fi de dimensiuni mari de 4100mAh capabil sa plaseze modelul P5- Pocket in fruntea clasamentului telefoanelor cu cea mai mare autonomie si cel care se va incarca cel mai repede. Va trage curent cu o putere de 66W.

Specificatii Huawei P50 Pocket

  • Ecran: FHD+ OLED de 6.85-inch
  • Chipset: Kirin 9000
  • Camera: 50MP wide +, 13MP ultra-wide + 8MP zoom 3x
  • Acumulator: 4.100mAhW

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Electronice.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo