Cine este TJ Miles, concurentul de la Survivor Romania 2022

Cine este TJ Miles?

Este un tanar influencer in varsta de 33 de ani si mai noi se pare ca acesta va fi concurent in cadrul emisiunii Survivor Romania in echipa Faimosilor. Miles este romani si nu a venit din America, chiar daca nu vorbeste bine limba romana, acesta a trait in Canada si din 2018 s-a mutat cu afaceri in Romania.

Tj Miles

“Big Blana” asa cum il recunosc multi dintre fanii lui a devenit viral pe TikTok dupa ce acesta a inceput sa isi descrie esperientele si sa impartaseasca tot ceea ce ii place si i se pare la moda.

Acum ceva vreme, in 2013, TJ a fost implicat intr-un caz federal trecand prin niste situatii limita, insa a reusit sa se desprinda de acolo, iar in 2018 cand revine in Romania isi dschide o afacere in domeniul auto.

”Mama mea nu stie sa urasca, nu stie sa judece, este doar iubire si iubeste totul la mine. Iar cand am dezamagit-o, treaba asta m-a distrus si a insemnat inceputul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut sa vad viitorul si sa vad ca puteam ajunge mort sau in inchisoare. Nu aveam nicio idee ca pot iesi din asta, dar cumva am iesit. Cazul ala federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit si ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat, sincer.

E foarte important ca oamenii sa inteleaga despre mine ca nu am turnat niciodata pe nimeni. Am fost fidel codului, am platit pentru greselile mele, i-am scapat pe prietenii mei de acuzatii, pentru ca a fost greseala mea. Am grija de oamenii mei, dorm foarte bine noaptea, sunt cel real. Si stii ce? Povestea oricum va iesi la un moment dat la iveala”, a marturisit TJ Miles pentru vice.com.

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Stiri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo