A muit Ion Smecheru

User Rating: Be the first one!

A muit Ion Smecheru, Ion ciobanu a devenit cunoscut dupa ce a devenit viral, in special pe platformele de socializare TikTok si YouTube cu un clip in care ne explica cum are, citez: “3 randuri de creier”.

Vestea a fost anuntata de fratii Sterp (Culita si Iancu), care il aveau sub protectie. Anul trecut acestia i-au ridicat o casa in care se si mutase.

Anul trecut pe vremea asta eram bucurosi cu totii deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuinta . Cu durere in suflet va anunt caci omul care era mereu plin de viata, haios si ne facea sa zambim, Ion smecherul, a incetat din viata!

Vestea proasta am primit-o chiar acum si voiam sa o impartasesc si cu voi deoarece stiu cat de mult il iubeati. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O sa ne lipseasca Ion al nostru„, a scris Iancu Sterp intr-o postare pe Facebook.

Ion smecheru

Totul intr-o postare pe Facebook, ne este dezvaluita si cauza decesului ciobanului Ion.

Bautura nu e buna fratilor, noi tot timpul i-am spus sa o lase mai moale si am vrut sa il aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand esti dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam baut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din pacate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!„, a comentat Culita Sterp pe Facebook.

Vezi si alte articole din acceasi categorie de Stiri.

eTestaT.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

eTestaT.ro
Logo