7 moduri de a iubi – Tipuri de Dragoste

Craciun

7 moduri de a iubi

Oamenii de stiinta, au ajuns in ultima perioada la concluzia ca exista 7 tipuri de iubire, dupa cum urmeaza:

Dragostea Placuta

Dragostea placuta este relatia in care tu poti fi asa cum esti fara probleme. Persoanele din aceasta relatie formeaza un cuplu unit, cu interese comune, insa o astfel de relatie va conduce in timp la o relatie de prietenie si nu la una de iubire adevarata.

Dragostea Adevarata

Acest mod de iubire este compus din: pasiune, intimitate emotionala si multe angajamente, in proportii diferinte in functie de interesele acelei relatii. Dragostea adevarata este intalnita extrem de rar si oamenii care traiesc o astfel de relatie se iubesc cu adevarat, iar relatia lor este una reala si de succes, iar ei sunt constienti de acest lucru.

Dragoste / Iubire

Dragostea Nebuna

Este reprezentata de persoanele care formeaza un cuplu insa care nu se cunosc. Ei se simt atrasi foarte mult, unul de celalalt, chiar daca inca nu stiu daca au sau nu ceva in comun ori vor ramane impreuna o perioada mai lunga de timp. Cu timpul aceasta dragoste nebuna se poate transforma intr-o dragoste profunda.

Iubirea bazata pe Prietenie

Aceasta iubire (pentru ca nu o putem numi dragoste cu adevarat) consta in multe angajamete si intimitate (lucruri marunte si intime pe care le poti discuta deschis cu partenerul). Este o relatie ceva mai puternica decat o prietenie, deoarece intre parteneri exista o atractie. Tot ceea ce lipseste din aceasta iubire cu desavarsire este pasiunea.

Dragostea Goala

Cuplurile din aceast tip de dragoste nu pot fi pasionali si se bazeaza doar pe angajamente si ea reprezinta uneori o etapa dupa o dragoste cu intensitate mare (care nu a fost intretinuta).

Iubirea Romantica

Intimitate si pasiune, aceasta este definitia acestui mod de dragoste. Persoanele care sunt intr-o astfel de relatie sunt atrasi unul de celalalt si se simt foarte confortabili amandoi in egala masura. Tot aceste persoane nu sunt capabile sa faca un angajament pentru a putea trece in urmatoarea etapa. In  general aceste relatii nu ajung la o casatorie.

Iubirea Trista 

Desi este plina de angajamente si pasiuni, persoanele sunt cu adevarat atrase si sunt pregatite sa urmeze firul firesc al unei relatii, insa cu toate, ei nu au parte de suficienta intimitate. Relatia poate rezista mult timp, insa fara sa atinga fericirea.

Dragostea e complicata iar singurii responsabili suntem noi, cei care formeaza o relatie si tine doar de noi modul in care evoluam si ce dorinte avem de la aceasta.

Poate arunci o privire si in categoria asta – cine stie poate te intereseaza

Suntem bucuresti sa iti auzim parerea

Lasa un Review

eTestaT.ro
Logo